Београдски теквондо савез - Добродошли

NASLOVNA JASNIC 30 DANA 2

ПОТПРЕДСЕДНИКУ ТЕКВОНДО АСОЦИЈАЦИЈЕ СРБИЈЕ СИНИШИ ЈАСНИЋУ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ОД 30 ДАНА

Као један од руководилаца ТАС иницирао је и спроводио последњих година велики број незаконитих и противстатутарних одлука ТАС којима је угрожен рад и развој теквондо спорта у Србији и Београду. Поред наведених малверзација у Универзитетском спортском савезу Србије сумњичи се за фалсификовање диплома о стручном звању теквондо тренера чије утврђивање је тражио Београдски теквондо савез па је након тога у Управном одбору ТАС покренута иницијатива за искључењем БТС из чланства ТАС. Овој незаконитој одлуци претходила је и одлука о искључивању 20 клубова из чланства а пре тога за сазвану седницу за 15.03.2018.и ускраћивање права гласа 46 клубова чланица ТАС све у циљу обезбеђивања потребног броја гласова како би руководство ТАС могло да спроводи своје личне интересе кроз теквондо спорт. Клубови треба да знају да се против руководства и одлука чланова УО ТАС води низ прекршајних и кривичних поступака а ово је једна од већих срамота Теквондо асоцијације Србије после хапшења и правоснажне судске пресуде такође бившем Председнику ТАС Далибору Видаковићу за учешће у организованом криминалу познатом као "Нафтна мафија".   

NASLOVNA BLIC 20181003DANAS 20181003 kurir 03.10.2018.naslovna

Нажалост,СИНИША ЈАСНИЋ је Потпредседник Теквондо асоцијације Србије против кога се води више поступака по различитим кривничним пријавама од стране Универзитетског савеза Србије а истражује се и због наводне умешаности у фалсификоване дипломе теквондо тренера на које је указао Београдски теквондо савез као и многих других малверзација у теквондо спорту а због чега је руководство ТАС покренуло незаконит поступак искључења БТС из чланства.

Ово је још један доказ огромних неправилности у раду ТАС на које БТС и многи други клубови годинама уназад указују али релевантне спортске институције још увек не реагују.

Број посета

Данас20
Јуче29
Ове недеље109
Овог месеца294
Укупно189070

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top