Београдски теквондо савез - Добродошли

wte 2019

У Анталији у Турској одржано је 14.Европско првенство у формама (Poomsae).Репрезентацију Србије чинило је 14 такмичара од којих је 5 сносило све трешкове наступа (пут,смештај,котизација) због одлуке УО ТАС о начину финансирања наступа Репрезентације Србије на Европском првенству. Иако су неки од самофинансирајућих такмичара дугогодишњи репрезентативци,освајачи медаља са међународних такмичења и такмичари са великим искуством били су стављени пред избор да ли да наступе и представљају своју државу или не. Нажалост неки такмичари нису ни позвани за учешће у репрезентацији док је некима омогућено учешће на основу туђих резултата. 

Бојан Тодоровић (самофинансирајући) након квалификационог круга такмичења наступио је у финалном кругу и заузео осмо место. Куруца Бранислав је након победе над такмичарем из Швајцарске поражен у мечу за медаљу. Женски тим до 30 година је заузео десету позицију у свом дебитантском наступу на првенству европе.Нажалост остали део нашег тима углавном је наступ завршио у квалификационом кругу.

Током ове године такмичари су имали једно окупљање "ширег тима", без припрема, са презаказивањем државног првенства два месеца унапред, без система и плана рада за текућу годину,што ипак не може допринети нечијем раду и квалитету. Верујемо да ће стручни тренерски тим дати све од себе у будућем раду и да ће побољшати своју сарадњу како са такмичарима тако и са тренерима.

Честитке свим такмичарима на наступу са жељом за обнављањем и постизањем бољих резултата.

Број посета

Данас19
Јуче29
Ове недеље108
Овог месеца293
Укупно189069

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top