Београдски теквондо савез - Добродошли

       

UMESTO DA RENOVIRA STUDENJAK,

JASNIĆ SPISKAO PARE

 

Trošio na luks vile, kola, putovanja,

a sada će nas to KOŠTATI PAPRENO

  

Истрага око финансијских малверзација бившег Председника Универзитетског спортског савеза Србије и ЈОШ УВЕК АКТУЕЛНОГ ПОТПРЕДСЕДНИКА ТАС, се и даље настављају и наносе штету не само Универзитетском спорту Србије већ и Теквондо асоцијацији Србије.

Синиша Јаснић је по наводима "БЛИЦ" као и изјава истражних органа проневерио скоро 3.000.000 еура намењених организацији Европских Универзитетских игара 2020 године које треба да се одрже у Београду.

Да ли је ово један од разлога што Теквондо асоцијација Србије није добила организацију дуго најављиваног Европског сениорског теквондо првенства  за које је УО ТАС наводно одавно уплатио 20.000 еура????

Уместо Србије и невероватних успеха наших теквондиста (које нико не оспорава) организацију више званичних европских такмичења наредне године организоваће Хрватска, Босна и Херцеговина као и Бугарска.

Имају много мање резултате од нас, али изгледа да њихово руководство има мало "ШИРИ ПОГЛЕД НА СВЕТ И ОПШТЕ ИНТЕРЕСЕ", обзиром да поштују све своје чланове, раде за све своје клубове у општем интересу и имају много представника у органима европске теквондо организације иако се међусобно "баш и не слажу".

Осумњиченог Потпредседника се колеге из УО ТАС не одричу, иако је од стране Министарства омладине и спорта утврђен велики број незаконитих и против статутарних одлука доношених уз учешће Синише Јаснића и на његов утицај. 

Искључивање клубова, паратеквондо клубова, територијалних савеза као и Српског пара теквондо савеза из чланства, малверзације са финансирањем и суфинансирањем наступа репрезентативаца, на исплаћивање заслужених награда такмичарима и тренерима, само су неки од разлога због којих се против Теквондо асоцијације Србије и руководства води велики број истражних радњи као и судских спорова. 

Да ли ће и када надлежни органи увидети да због интереса неколицине појединаца, НИЈЕ ДРЖАВНИ ИНТЕРЕС уништити огроман број спортских радника, клубова, афирмисаних спортиста а нарочито спортиста који у будућности треба да представљају СРБИЈУ.  

Број посета

Данас22
Јуче29
Ове недеље111
Овог месеца296
Укупно189072

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top