Београдски теквондо савез - Добродошли

20161102 071018-1

Od 01 do 31.Oktobra Generalni sekretar Beogradskog tekvondo saveza Ljubisa Rakic nalazi se u Koreji na strucnom usavrsavanju. U organizaciji Svetske tekvondo akademije (WTA) pod kontrolom svetskog tekvondo centra (Kukkiwon) a pod pokroviteljstvom drzave Republike Koreje i Ministarstva za sport, kulturu i turizam odrzava se Global Taekwondo Masters trening kurs. Ucestvuje 60 izabranih majstoratekvondoa iz 37 zemalja. Ljubisa Rakic je jedini ucesnik ovog programa iz Evrope dok su ostali ucesnici iz zemalja Afrike, Azije i Juzne amerike. Program obuhvata teoretska predavanja iz raznih oblasti tekvondoa , sportske psihologije, sportskog treninga, istorije, tradicije i buducnosti tekvondoa dok prakticni deo programa obuhvata sve aspekte tekvondoa kao borilacke vestine i olimpijskog sporta. Predavanja i treninzi se odrzavaju svakodnevno u trajanju od po 8 sati dnevno.

Polaznici su od strane organizatora imali cast da posete Woosuk univerzitet i odeljenje tekvondoa koji su poslednjih godina najbolji demo tim u Koreji i koji imaju najkvalitetnije takmicare u formama, kao i da posete razna istorijska mesta Koreje.

Nakon ovog programa polaznici imaju mogucnost ucesca na jos jednom od Kukkiwon programa a to je Internacionalni kurs za tekvondo instruktore nakon kojeg imaju polaganje za sticanje licence zvanicnog medjunarodnog tekvondo instruktora. Predavaci i instruktori u okviru ovadva programa su jedni od vrhunskih tekvondo majstora i osobe iz samog vrha tekvondoa: In Sik Hwang (9.Dan-potpredsednik tehnickogkomiteta i nadlezna osoba za Poomsae sudije),Lee Kyeo Sok (9.Dan-predsednik TKD Unije Azije), Man Seek Choe (TKD Peace Corps i TPF),itd.

 

 

 

Број посета

Данас67
Јуче194
Ове недеље261
Овог месеца4774
Укупно180710

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

atastars-rs

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: 

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top