Београдски теквондо савез - Добродошли

tanja grubor

Многи су случајно или намерно заборавили, али ПРВУ НАЈСЈАЈНИЈУ МЕДАЉУ из Србије у теквондоу освојила је ТАЊА ГРУБОР, тада такмичарка теквондо клуба "Београд" на Европском сениорском првенству у Хелсинкију/Финска, давне 1996.године. Након три победе над такмичарком Швајцарске,потом две тада врхунске такмичарке из Немачке и Шпаније,изгубивши од такмичарке из Шведске у последњих 10 секунди, ТАЊА ГРУБОР је освојила сребрну медаљу и друго место на победничком подијуму. Тања је на основу ове медаље носилац Националног признања Републике Србије за допринос у развоју спорта. 

На истом такмичењу врата освајања медаља отворила је Дубравка Бошков из Новог Сада, претходно освојивши треће место и бронзану медаљу.И Дуда је попут Тање носилац Националног признања.

Ове две девојке заслужују много више ПОШТОВАЊА не само од спортских институција колико од свих нас који се бавимо теквондо спортом и вештином. Оне су направиле прве кораке шампиона из Србије обзиром да су обе почеле са тренирањем теквондоа у Србији и ту стекле сво знање које им је донело овај успех. Тањи желимо поред породичног успеха који је већ остварила, успех и у раду са својим теквондо клубом "Пегасус" као и Дубравки Бошков.

ЛИНК ЗА ТВ ЕМИСИЈУ "МЕДАЉЕ ЗАУВЕК"

Број посета

Данас22
Јуче29
Ове недеље111
Овог месеца296
Укупно189072

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top