Београдски теквондо савез - Добродошли

olga

У Мексичком граду Агуаскалиенте одржано је 9.Светско првенство у формама.Овогодишњи наступ репрезентације Србије донео је најуспешније резултате на досадашњим учешћима на светским шампионатима.Наши такмичари су имали 5 наступа у полуфиналном делу такмичења.Бранислав Куруца, Милош Петковић и Бојан Тодоровић су квалитетним наступом успели да се пласирају и полуфинални део такмичења, док наступ пара до 30 година (М.Петковић и С.Филиповић) и наступ Нине Петковић нису оставили довољан утисак на судије како би прошли квалификациони део такмичења.Тања Тошић је у полуфиналном наступу заузела 10. место док у пару са Б.Тодоровићем нису успели проћи у даљи део такмичења.

Највећи резултат остварила је Олга Петровић заузевши треће место у дисциплини слободног стила.Ово је иначе прва медаља са светских шампионата за Србију, а Олга је 2013.године освојила титулу европске кадетске шампионке.

Пласиравши се у пет полуфинала и са медаљом Олге Петровић ово је најбољи резултат репрезентације Србије на светским првенствима након прошлогодишњег наступа где је мушки тим 2 имао наступ у финалу и заузео 7.место а Бранислав Куруца наступао у полуфиналу.

ОВИМ ПУТЕМ БЕОГРАДСКИ ТЕКВОНДО САВЕЗ ИЗРАЖАВА НАЈВЕЋЕ ЧЕСТИТКЕ ОЛГИ ПЕТРОВИЋ НА ОСВОЈЕНОМ РЕЗУЛТАТУ СА ЖЕЉОМ ЗА ЈОШ БОЉИМ УСПЕСИМА.

Број посета

Данас17
Јуче29
Ове недеље106
Овог месеца291
Укупно189067

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top