Београдски теквондо савез - Добродошли

Након против статутарне и незаконите одлуке Теквондо асоцијације Србије о искључењу Београдског теквондо савеза из чланства ТАС, новооснована БТА са својим чланством је наставила са активностима за урушавање савеза који постоји и ради 18 година без иједног прекршаја.

Тако су својим приватним утицајем покушали да противно Статуту ССАБ и уз присуство свега 3 од 19 чланова Извршног одбора Спортског савеза Београда издејствују одлуку о искључењу Београдског теквондо савеза из чланства ССАБ, што није чудно обзиром да се УО ТАС више ни не састаје а у доношењу одлука никад није више од 4 члана а од тога један се сада налази у притвору Министарства унутрашњих послова.

Ова против статутарна одлука је поништена и напомињемо да се води арбитражни и судски поступак за поништај незаконите одлуке Управног одбора ТАС о искључењу БТС из чланства.

Као у једном од претходних обавештења наводимо да је руководство ТАС донело одлуку о искључењу 20 клубова из чланства и да су и по том основу покренути судски поступци као и за фалсификовање диплома теквондо тренера за које је осумњичен ПОТПРЕДСЕДНИК ТАС СИНИША ЈАСНИЋ који се налази у притвору од 30 дана због сумњи о постојању финансијских малверзација у Универзитетском спортском савезу Србије.

Све ове одлуке и активности руководства Теквондо асоцијације Србије а и сам састав руководства  доприносе само урушавању теквондоа у Србији као и повећању раздора и сукоба међу чланицама ТАС који су више него непотребни а највише штете спортистима а спречавају развој спорта обзиром да се само намећу све већи намети клубовима које они не могу да поднесу. Домаћи турнири више ништа не вреде, захтева се само наступ на високо рангираним међународним такмичењима што већина теквондо популације у Србији не може себи да приушти.

ТАС не пружа никакву помоћ клубовима ни у ком погледу али се заато клубови кажњавају, уколико не испуне обавезе благовремено, без образложења и без обавештења.

У прилогу дописа достављамо Вам копију одлуке Спортског савеза Београда и желимо Вам успешан даљи рад у теквондоу.

Са поштовањем,

Београдски теквондо савез

ОДЛУКА СПОРТСКОГ САВЕЗА БЕОГРАДА О ПОНИШТАВАЊУ ОДЛУКЕ

Број посета

Данас22
Јуче29
Ове недеље111
Овог месеца296
Укупно189072

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top