Београдски теквондо савез - Добродошли

kurir banjica taskent 2019

Упркос свим "САМОПОХВАЛАМА" од стране руководства ТАС сумњив и неприхватљив начин рада се наставља.Након претходних срамних организовања наступа Репрезентације Србије на Балканском првенству као и на многим другим првенствима где су такмичари и клубови приморани да сами плаћају своје трошкове да би ТАС остварио наступ репрезентације и тиме се даље хвалио "својим"резултатима и резултатима својих "тренера репрезентације" упитан је и наступ на предстојећем светском кадетском првенству у Ташкенту у Августу месецу.

У дневним новинама "Курир" освануо је текст у коме се ТК.Бањица обраћа јавности ради помоћи за обезбеђивање средстава за наступ Весне и Димитрија Ајдуковића на предстојећем шампионату где треба да представљају репрезентацију Теквондо асоцијације Србије.Сви такмичари су приморани да сами сносе трошкове наступа који по рачуници ТАС износе око 1000 еура!?

Ниједан "званичан" тренер репрезентације не путује са такмичарима а од 3 тренера клубова из којих су такмичари, двојици (Галеб и Азија) је УО ТАС одлучио да сноси део трошкова док за трећег (ТК.Шабац) нема средстава??? Или није подобан???

На "Скупштини" ТАС одржаној 20.06.2019 руководство ТАС је изнело податак да је ТАС у "ПЛУСУ" финансија,како онда нема средстава за наше најмлађе репрезентативце???

Ово није први случај а питање је да ли ће бити последњи???

Да ли ће и када државни органи на челу са Министарством омладине и спорта поставити питање регуларности рада и трошења буџетских средстава додељених ТАС од стране државе??? 

 

Број посета

Данас18
Јуче29
Ове недеље107
Овог месеца292
Укупно189068

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top