Београдски теквондо савез - Добродошли

090819-WORLD-CHAMPIONSHIP-CADETS-2019-ZARKO KRAJISNIK

Светско првенство за кадете у Узбекистану је завршено. Србија је ипак успела захваљујући борбеном Жарку Крајишнику (ТК.Шабац) да се упише у листу освајача медаља.

Жарко је након три победе ушао у полуфинале где је савладавши представника Мексика заслужено обезбедио место у финалу.У финалној борби успешнији је био такмичар Русије и Жарко је заузео вицешампионско место на победничком постољу.

Најближи медаљама су били Димитрије Ајдуковић (ТК.Бањица), Урош Белановић (ТК.Шабац) и Тодор Василић (ТК.Азија) који су нажалост поражени у борбама за улазак у полуфинале. Остали такмичари су поражени углавном у првој или другој борби.

Вероватно би резултат Србских репрезентативаца био много бољи да су имали третман који имају сениорски репрезентативци обзиром да су кадети будућност Србског теквондоа. НИЈЕДАН званични тренер репрезентације није био присутан на Светском првенству, нико од представника ТАС није био присутан на такмичењу, све трошкове учешћа су сносили сами такмичари и њихови клубови, без званичне опреме, без присуства лекарског стручњака,итд ??????

 

Број посета

Данас22
Јуче29
Ове недеље111
Овог месеца296
Укупно189072

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top