Београдски теквондо савез - Добродошли

serbia-poomsae-kwon-open-2013-32

Наставља се потврђивање неправилности у раду Теквондо асоцијације Србије као и дискриминаторски однос према спортистима, тренерима, свима који нису по вољи руководству ТАС. Након 4 године судског поступка у вези дуговања награде дугогодишњем репрезентативцу Србије у формама,Милошу Петковићу за освојену бронзану медаљу на Европском првенству 2013 године, ТАС је измирио своју обавезу на основу Правилника о награђивању.

Након 5 година од настанка дуга, обраћања Милоша Петковића канцеларији ТАС, 2018 је покренут судски спор током којег су представници ТАС одбијали да исплате заслужену награду у складу са сопственим Правилником. Износ од 800 еура???????? Огроман износ који сигурно може угрозити рад и опстанак организације ?!?!?!?!

Овакав однос руководства ТАС према такмичарима и тренерима који су годинама уназад доносили успешне резултате, медаље са бројних међународних, европских и светских такмичења довели су до великог броја судских поступака који се воде против ТАС.

Али, највећа штета која је нанета теквондо спорту је губитак великог броја спортиста и спортских радника који су се повукли са борилишта, такмичара, судија, тренера. 

Репрезентација Србије у формама, чији је један од успешнијих такмичара био и Милош Петковић, више не постоји !!!! Некадашњи други тим на Балкану, после Турске, више не постоји, годинама уназад. ЗАШТО?? КОМЕ ЈЕ ТО ИНТЕРЕС???

 

Број посета

Данас22
Јуче29
Ове недеље111
Овог месеца296
Укупно189072

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top